Arcabo chalets

Met Arcabo staat uw vakantieplezier als een huis... Ongetwijfeld dwaalde uw blik op menig recreatieterrein in Nederland dromerig af naar een prachtig chalet. Inderdaad, een échte Arcabo! Met de rijke keuze uit eersteklas chalets en cottages van Arcabo staat uw vakantieplezier letterlijk en figuurlijk als een huis. Bijzonder is dat Arcabo haar collectie voortdurend vernieuwt en inspeelt op smaken en stijlen. Uiteraard slaagt u direct voor een klassieke vakantiewoning. Maar ook de eigentijdse consument verbazen we steeds meer met ons modern en trendy design in chaletbouw. Laat uw oog vooral eens vallen op een nieuw fenomeen: onze chalets in sfeervolle cottage-uitvoering!


Type Lodge

Keuze uit verschillende types;

Arcabo model Lodge
Te koop: Op huurkavel een nieuwe Arcabo Lodge.

Zeer mooi chalet. Helemaal af. Mooie complete keuken voorzien van combi oven, vaatwasser enz. 2 slaapkamers. Toilet appart. Mooie moderne badkamer. Bijpassend schuurtje voor de fietsen etc. Compleet met terras van hardhout.
Per direct te gebruiken.

Prijs: 89.500,-

Type Orlando

Een betaalbare en daardoor bereikbare 'vakantiestek' voor jong en oud.. De Orlando gevat in enkele trefwoorden? Strak en degelijk afgewerkt. En staat u eenmaal binnen? Dan verbaast u zich over de royale ruimte in een bungalow die uitblinkt in duurzaamheid. Al na één dag bewoning is Orlando uw vertrouwde vakantiewoning. Oogstrelend is de kenmerkende bouwvorm van de Orlando. In een enkele handomdraai zet u daarmee zowel de indeling als de optimale benutting van de vloeroppervlakte naar uw creatieve hand. Een betaalbare en daardoor bereikbare 'vakantiestek' voor jong en oud. Dit vakantieavontuur begint met het aan ons vertellen van uw wensen. En de 'eindbestemming'? Uw eigen Orlando, 100% op maat, waar u maar wilt.

Type Charleston

Royaal in ruimte, inschikkelijk naar uw indeling De Charleston? Een klassieker uit het assortiment van Arcabo, paradepaardje op ontelbaar veel recreatieterreinen, recreatief bewoond door uiterst tevreden levensgenieters. De Charleston steelt de show door z'n ronde vormen, zoals in de rustieke toogramen en de uitnodigende voorpui. Deze esthetische elementen promoveren deze middenmaat bungalow tot een oase aan rust, openheid en helderheid. Hoe de sfeer van de Charleston te vangen in woorden? De vele tevreden eigenaren zullen zeker allemaal een lofuiting kiezen die aansluit bij één van deze drie woorden: romantisch, nostalgisch en klassiek. De ruimte in de Charleston voegt zich probleemloos naar uw specifieke wensen. En gelooft u ons: er staan u héél wat vierkante meters tot uw beschikking. Ons advies als u thuiskomt in uw eigen Charleston? Schuif de ruime pui met een eenvoudige beweging open en laat het landschap lommerrijk toe in uw leven...


Heeft u interesse om een nieuw chalet van Arcabo te plaatsen op onze camping, bel vrijblijvend of kom langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn.